What's Happening


Csokoládé Japánban

máj 19th, 2017 by Japán | 0

Japánban az 1950-es években kezdett elterjedni a csokoládé. Azóta a csokoládé Japánban is nagy népszerűségnek örvend és sok helyi specialitás fejlődött ki az évtizedek alatt. Az alábbi csokoládé márkák a legnépszerűbbek Japánban:

Meiji Tejcsokoládé

Az első csokoládét 1918-ban mutatták be, majd 1926-ban kezdték gyártani a Meiji Tejcsokoládét. Ez a csokoládé gondosan kiválasztott összetevőkből készül és szigorú előírások szerint. Gyártási folyamata és finom íze nagyjából változatlan maradt a mai napig. Mint a zászlóshajó márka, a Meiji csokoládé közel 130 termékből áll, beleértve a csokoládétarácsokat és a kakaótartalmú csokoládét

Choco Flake a Morinagától

A Choco Flake egy csokoládéval fedett kukoricapehely. Először 1967-ben kezdték el értékesíteni. Kóstolja meg a csokoládé édességét, és ugyanakkor élvezze a kukoricapehely ropogását és ezt imádni fogja.

Crunky LOTTE-tól

A Lotte Crunky-t 1974-ben kezdte el értékesíteni. A tejcsokoládé a puffasztott rizsmagokkal töltve kellemes élményt nyújt.

Tirol Choco

A Tirol Choco először 1962-ben jelent meg a polcokon. A fő ötlet az volt, hogy minden gyermek kedvező áron kapjon az ízletes csokoládét. Abban az időben az ár csak 10 jen volt. Az olajválság miatt 1979-ben a Tirol Choco 30 jenre emelkedett, de az eladás gyors ütemben esett vissza. Mivel azonban a Tirol Choco egy nagydarab csokoládé volt, így három kis darabra osztva 10 jen áron értékesíthető. Ezzel a Tirol Choco visszanyerte a “10 Yen csokoládé” nevet.

Ha minőségi csokoládéra vágyik, akkor térjen be a Csokoládé Webshopba

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.